BSM

+35 års erfaring

+35 års erfaring

BSM er en familiejet virksomhed som i 2. generationer har udviklet sig fra en smede virksomhed til en top moderne metal forarbejnings virksomhed. Steen Sørensen er ejer og direktør for BSM, og varetager den overordende kontakt med kunderne. Kunden er derfor sikret en nærhed og hurtig beslutningsproces, som sikre en unik fleksibilitet og sparring. BSM har produktionsfaciliteter i Danmark og i Polen.

Kreativ arbejdsgang

Kreativ arbejdsgang

Vi finder vi altid en måde at producere dine metalvarer og stålkomponenter på. Vores kreative tankegang koblet med vores faglige høje standard sikre den bedste løsning. Her tænker vi ikke kun i ståldele, robotsvejsning eller laserskæring. Vi tænker i hele værdikæden. Derfor gennemgår vi hele værdikæden omkring vore kunders produkter, deres logistik og tilbliven. Ofte kan vi bidrage med innovative idéer til logitikforbedring og produktionsoptimering – og dermed kontante fordele direkte på bundlinien.

Moderne teknologi

Moderne teknologi

Hos os er kvalitetshåndværk og moderne teknologi to sider af den samme sag. Vi har valgt at investere både i dygtige medarbejdere og i den nyeste CAD- og CNC-teknologi. Det betyder, at vi råder over de allerbedste kompetencer inden for en række specialer, samtidigt med at vores produktionsudstyr løbende bliver holdt på forkanten af moderne teknologi.

“You have the vision – we make the steel”

Skills

I en kombination af vores dybe faglige kompetencer samt vores højteknologiske maskiner, sikre vi kunden det bedste mulige resultat, samt overholdelse af specifikke krav ned til den mindst mulige tolerance. Vi har noget af det bedste udstyr der findes på markedet indenfor givende parametre.

3D Design

Plate Laser Cutting

Edge Bending

Tube Laser Cutting

Shortening

Tube Bending

CNC Turning

CNC Milling

Robot Welding

Welding

Sanding

Drilling

Powder Coating

Mounting

Warehousing & Logistics

References