About us

BSM er en familiejet virksomhed som i to generationer har udviklet sig fra en smede virksomhed til en top moderne metal forarbejnings virksomhed.

Steen Sørensen er ejer og direktør for BSM, og varetager den overordende kontakt med kunderne. Kunden er derfor sikret en nærhed og hurtig beslutningsproces, som sikre en unik fleksibilitet og sparring. BSM har produktionsfaciliteter i Danmark og i Polen.

Hos os er kvalitetshåndværk og moderne teknologi to sider af den samme sag. Vi har valgt at investere både i dygtige medarbejdere og i den nyeste CAD- og CNC-teknologi.

Det betyder, at vi råder over de allerbedste kompetencer inden for en række specialer, samtidigt med at vores produktionsudstyr løbende bliver holdt på forkanten af moderne teknologi.

Vi finder vi altid en måde at producere dine metalvarer og stålkomponenter på. Vores kreative tankegang koblet med vores faglige høje standard sikre den bedste løsning. Her tænker vi ikke kun i ståldele, robotsvejsning eller laserskæring.

Vi tænker i hele værdikæden. Derfor gennemgår vi hele værdikæden omkring vores kunders produkter, deres logistik og tilbliven. Ofte kan vi bidrage med innovative idéer til logistikforbedring og produktionsoptimering – og dermed kontante fordele direkte på bundlinien.

”You have the vision – we make the steel”

Med en innovativ og kreativ tankgang samt det optimale produktionsudstyr, har vi en målsætning om at være: ”En af de mest kreative stålkomponent leverandør i Danmark”.