News

COVID-19

Vi har bedt alle medarbejdere der kan arbejde hjemmefra, om at gøre dette. Vi kan alle kontaktes på telefon (Lotte, Tina og Michael Dahl på mobiltelefon) eller mail.
Alle fysiske møder med eksterne forbindelser er aflyst.
Vores produktion kører som normalt, men vi har naturligvis indført flere forebyggende tiltag for at mindske smitterisikoen blandt vores medarbejdere. Vi har indført hold der arbejder på forskellige tidspunkter, således vi mindsker smitterisikoen mest muligt.
Vi modtager ordrer og leverer varer, som vi plejer og vi vil gøre vores ypperste for at opretholde vores vanlige serviceniveau.
Vi følger situationen tæt og skulle der opstå ændringer i situationen, som påvirker vores leveringssikkerhed, vil vi omgående informere om dette.

Tænk grønt – det gør vi

Hos BSM A/S ønsker vi at værne om miljøet. Det gør vi gennem korrekt affaldshåndtering og gennem investeringer for at opnå et tilfredsstillende niveau af vores produktionsapparater.

Ligeledes stiller vi en række krav til vores leverandørers produkter som skal opfylde de gældende CE-krav om certificering af stålkomponenter.

BSM A/S ønsker at bidrage til et grønnere miljø både lokalt samt nationalt. Derfor har vi altid øje for grønnere muligheder og ind tænker ligeledes dette i vores produktion af stål komponenter.

 

Hvis du ønsker at få udleveret vores miljøhåndbog, bedes du rette henvendelse til Ole Østergaard.