https://bsm.dk/blog-indlaeg-4/

News

25-års jubilæum!

Vi ønsker Brian et kæmpe stort tillykke med sit 25-års jubilæum. Brian har været hos BSM siden han var 13 år gammel og startede som fejedreng. Sikke en rejse!
Der skal lyde et stort tak for din fantastiske væremåde, dit engagement og dit altid smittende gode humør – det har vi nydt godt af i ALLE 25 år.
Vi glæder os til 25 mere 🙂

Vi støtter knækcancer!

Vi støtter kampen mod at knække cancer.
Cancer er noget de fleste, desværre, har eller har haft tæt på sig og vi ønsker at medvirke til at knække cancer.
#SammenStårViStærkere

25-års jubilæum!

Kæmpe stort tillykke til Mikael som i dag kunne fejre 25-års jubilæum!
Samtidig vil vi gerne sige mange TAK til Mikael, som i alle 25 år har været en fantastisk god kollega at arbejde sammen med. Vi ser frem til mange flere gode år!
Det er med stolthed vi kan fortælle, at Mikael er den sjette 25-års jubilar på BSM.

Vi støtter Mikkel O. Pedersen

Vi er utrolig glade og stolte over at støtte Mikkel O. Pedersen mod sine drømme. Mikkel er et hårdtarbejdende og dedikeret talent, som arbejder målrettet og professionelt med sin sport.
Mikkel har på trods af sin unge alder allerede haft en imponerende karriere. Da han var 15 år gammel vandt han Formel Ford og som 16 årig var han den yngste kører i den største klasse i Danmark, Special Saloon Car i en Porsche 997 GT3 Cup.
Mikkel blev i 2018 kåret til årets motorsportstalent ved Dansk Motorsport Awards og vandt ved samme lejlighed publikumsprisen.
Vi ønsker Mikkel alt held og lykke fremadrettet og vi glæder os til at følge ham i fremtiden!
Læs mere om Mikkel her http://www.mikkelopedersen.com/

Udskiftning af pulverlakeringsanlæg

Vi har investeret i et nyt topmoderne Gema pulverlakeringsanlæg, som er blevet leveret af G.A. Hansen.

Anlægget har hurtig farveskiftskabine, 3 trin forbehandlingsanlæg og håndboks til små emner.

Derudover har det nye Gema anlæg konstant pulvergenvinding, som minimere spild.

Ved at investere har vi øget vores kapacitet og står klar til at yde en kompetent sparring og rådgivning i valget af kvalitet og overfladebehandling af dine pulverlakeringsopgaver.

COVID-19

Hos BSM tager vi situationen omkring COVID-19 meget alvorligt og følger de anvisninger som regeringen har udstukket. Vi vil bidrage med alt hvad vi kan, for at mindske spredningen af COVID 19.
Vi har bedt alle medarbejdere der kan arbejde hjemmefra, om at gøre dette. Vi kan alle kontaktes på telefon (Lotte, Tina og Michael Dahl på mobiltelefon) eller mail.
Alle fysiske møder med eksterne forbindelser er aflyst.
Vores produktion kører som normalt, men vi har naturligvis indført flere forebyggende tiltag for at mindske smitterisikoen blandt vores medarbejdere. Vi har indført hold der arbejder på forskellige tidspunkter, således vi mindsker smitterisikoen mest muligt.
Vi modtager ordrer og leverer varer, som vi plejer og vi vil gøre vores ypperste for at opretholde vores vanlige serviceniveau.
Vi følger situationen tæt og skulle der opstå ændringer i situationen, som påvirker vores leveringssikkerhed, vil vi omgående informere om dette.

THINK GREEN

Hos BSM A/S ønsker vi at værne om miljøet. Det gør vi gennem korrekt affaldshåndtering og gennem investeringer for at opnå et tilfredsstillende niveau af vores produktionsapparater.

Ligeledes stiller vi en række krav til vores leverandørers produkter som skal opfylde de gældende CE-krav om certificering af stålkomponenter.

BSM A/S ønsker at bidrage til et grønnere miljø både lokalt samt nationalt. Derfor har vi altid øje for grønnere muligheder og ind tænker ligeledes dette i vores produktion af stål komponenter.

 

Hvis du ønsker at få udleveret vores miljøhåndbog, bedes du rette henvendelse til Ole Østergaard.
https://bsm.dk/blog-indlaeg-4/