Nyheder

Vi er certificeret!


Vi er stolte over at meddele, at BSM siden januar 2023 har gennemgået en omfattende udviklingsproces, hvilket har resulteret i, at vi nu er certificeret efter ISO-standarderne 9001:2015 og 14001:2015. Dette markerer vores vedvarende fokus på at opretholde de højeste standarder inden for både kvalitet og miljøansvarlighed.

Certificeringen efter ISO 9001:2015 har ledt til kontinuerlig udvikling og forbedring af vores interne arbejdsprocedurer med det formål at opnå effektiv styring og et struktureret samarbejde med vores kunder. Dette arbejde sigter mod at styrke kvalitetsarbejdet i hele vores virksomhed.

Vores ISO 14001:2015-certificering har styrket vores evne til at identificere miljømæssige risici og proaktivt integrere miljø- og bæredygtighedsinitiativer som en integreret del af vores kerneforretning.

For os er certificeringerne ikke kun målet, men også vejen mod at blive en bæredygtig virksomhed, der leverer den højeste kvalitet inden for udvikling, fremstilling og levering af stålkomponenter og som samtidig sikrer overholdelse af alle relevante myndigheds- og kundekrav. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse mod en endnu bedre fremtid, hvor kvalitet og miljøansvarlighed er i centrum af alt, hvad vi gør.

Klimaklar produktion


Vi er glade for at kunne meddele, at vi for nylig har gennemført et forløb i klimaklar produktionsvirksomhed. Det har været en ekstremt lærerig proces, der har givet os vigtig indsigt i, hvor vi som underleverandør kan gøre en forskel for at reducere vores CO2-udledning.

Vi har altid værdsat datadrevne beslutninger og denne proces har understreget vigtigheden af at basere vores handlinger på solid information. Gennem analysen af vores udledningsmønstre opdagede vi, at den største del af vores udledning, ikke overraskende, ligger indenfor scope 3. Specielt relateret til de materialer, vi køber til at producere de produkter, vi leverer til vores kunder.

Denne indsigt har gjort det klart for os, at det er afgørende at tænke CO2-udledning ind tidligt i udviklingsfasen for at sikre, at vores materialeforbrug er så optimalt som muligt.

Vi vil bruge den værdifulde indsigt, vi har opnået gennem forløbet, til at fastsætte vores fremtidige mål. Vi er bevidste om, at vejen mod en mere klimavenlig produktion er både lang og spændende. Vi hos BSM er klar til at påtage os vores del af ansvaret

Velkommen til Mathias Gerning


Mathias Gerning er tiltrådt som indkøber pr. 01/09/2022.
Vi er meget glade for at byde Mathias velkommen på holdet.

Velkommen til Mette


Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor er vores fornemmeste opgave, at skabe de bedste rammer og give de bedste muligheder for at udvikle vores medarbejdere – både personligt og fagligt.
Vi har fokus på, at skabe et godt arbejdsmiljø, øge trivslen og gøre hverdagen fyldt med udfordinger og glæde til gavn for alle samarbejdspartnere, kunder og kollegaer. Vi tror på, at vores fælles engagement er bestemmende for, hvordan omverden opfatter os.
Som en del af vores CSR indsats hjælper vi udsatte borgere med at finde en vej tilbage til arbejdsmarkedet. Bl.a. ved at tage højde for de udfordringer den enkelte har og yde den nødvendige støtte – menneske til menneske. Det er grundfæstet i vores DNA, ikke blot som virksomhed, men som menneske.
Derfor er vi utrolig stolte over, at kunne hjælpe Mette tilbage på arbejdsmarkedet. Hun er en fantastisk kvinde med fuldt gå-på-mod og altid med et smil på læben.

25-års jubilæum


I torsdags kunne vi fejre Oles 25-års jubilæum. Vi vil gerne sige dig tak for indsatsen de sidste 25 år.
Ole har mange kompetencer, både en utrolig teknisk kunnen i sit arbejde, men vigtigst af alt besidder Ole nogle menneskelige egenskaber, som alle hans kollegaer værdsætter meget højt. Det vil vi gerne takke dig for! Vi ser frem til de næste 25 år sammen 🙂
I år 2021 har vi været så heldige, at have intet mindre end 6 jubilarer heraf to 40-års-, tre 10-års- og en 25-års jubilar. Det er vi rigtig rigtig stolte af!

Stort tillykke!


I dag er Jan blev færdigudlært som klejnsmed. Jan fortsætter i vores svejseafdeling og det er vi meget glade for!
Siden 1980 er der blevet uddannet 43 lærlinge fra BSM – det er vi meget stolte af.
Det må siges at være en god måde, at skulle gå på weekend på!

10-års jubilæum!


Kære Dennis,
Du ønskes STORT tillykke med dit 10-års jubilæum fra alle dine kollegaer!
Vi er utrolig glade og stolte over, at du har været en del af BSM i så mange år. Tak for dit gode og smittende humør. Det nyder vi alle godt af! Vi glæder os til mange flere år sammen 🙂

Velkommen til Henrik Gam!


Henrik er startet hos os i denne uge som Production Supporter og vil fremadrettet være ansvarlig for indkøb, kvalitets- og reklamationsbehandling samt vedligeholdelse af teknisk udstyr og bygninger.
Henrik kommer fra en lignende stilling og har mange års erfaring, som vi er sikre på at han kan viderebringe og dermed skabe større værdi for vores kunder!

Laserskårede plader til Astralis Nexus


Vi har leveret laserskårede plader til Astralis’ nye store center for gaming, esport og underholdning; Astralis Nexus.
Det er en kreativ og spændende løsning, som vi er rigtig glade for at kunne hjælpe med at realisere og vi er ret stolte af resultatet.
Det ser virkelig godt ud sammen med alt det, Astralis har sat sammen og vi glæder os utrolig meget til at besøge Astralis Nexus og få en gamerlektion eller to 😉
Se det nye center med vores laserskårede plader her: https://www.youtube.com/watch?v=mv7guxml1yc

MADE Demonstrationsprojekt


Vi har deltaget i et MADE Demonstrationsprojekt, hvor vi har testet 3D-print af bukkeværktøjer til rørbukning samt 3D-print af 1:1 møbelprototyper og undersøgt hvilke printteknologier der var bedst egnet til disse formål.
Vi har haft et tæt samarbejde med Teknologisk Instituts Center for Industriel 3D-print, som har hjulpet med at afdække mulighederne.
Vores forhåbning var, at 3D-print kunne accelerere en tidskrævende udviklingsproces for nye produkter. Umiddelbart har vi ikke innoveret og investeret så meget i dette område, som i selve produktionsapparatet – derfor er processen stadig relativt dyr og tidskrævende. MADE projektet var en god mulighed for at blive klogere på, hvordan 3D-print kunne hjælpe med at optimere såvel udviklingen som dele af produktion.
Det har været et spændende projekt, som vi fortsat vil arbejde videre på!

Announcement


Det er med stor glæde, at kunne meddele, at vi pr. 31. Maj 2021 har solgt vores datterselskab BS Steel til Leggett & Platt’s Trio Line Polska.
Bjørn Bahnsen og jeg selv er indtrådt i ejerkredsen og ledelsen i Trio Line Polska. Vi er sikre på, at fusionen kommer til at gavne både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi er utrolig glade for, at blive en del af Leggett & Platt og deres gode værdier!
Vi glæder os fremadrettet til, at kunne styrke vores samarbejde.
Steen Sørensen, CEO

40-års jubilæum


Et KÆMPE KÆMPE stort tillykke med dit 40-års jubilæum, Henning!
Henning var den første lærling hos BSM og heldigvis for os, har han holdt ved lige siden. Det er vi utrolig glade og stolte over!
Der skal lyde et rungende tak for din væremåde, din udholdenhed og din indsats gennem ALLE 40 år. Vi ved godt, at 40 år mere nok ikke kan blive en realitet, men vi håber at du vil være på BSM så længe du har lyst. Du er en del af BSMs DNA og vi har alle haft stor glæde af, at arbejde sammen med dig både som kollega og som ven.
Du ønskes et stort tillykke fra alle dine kollegaer!

10-års jubilæum


Et KÆMPE stort tillykke til Kenneth med sit 10 års jubilæum! Tak for 10 fantastiske år, Kenneth.
Det er altid en fornøjelse at gå på arbejde og blive mødt med et stort smil fra dig og et beundringsværdigt gå-på-mod. Du skal have et stor tak for din måde at være på. Det er skønt med dit smittende humør!
Vi glæder os alle til mange mange mange flere år sammen! 🙂

Påskeharen har været forbi


Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en god påske.
Vi holder lukket til og med mandag d. 5.04. 

Påskeharen har været forbi og sørget for, at vi har lidt lækkert til helligdagene 🙂 🙂

10-års jubilæum


Et kæmpe stort tillykke til Sulaxsan med sit 10-års jubilæum!
Der skal også lyde et stort tak til Sulaxsan for hans altid smittende humør og gode måde at være på.
Vi ønsker dig en god dag og vi glæder os til mange flere år sammen.
Stort tillykke fra alle dine kollegaer 🙂

40-års jubilæum


KÆMPE KÆMPE stort tillykke! Per har været en del af BSM siden starten og kan i dag fejre 40-års jubilæum! Det har været en fantastisk rejse. Vi glæder os til MANGE flere – hvad med 40 år mere???? :-))))
Per, du er et fantastisk menneske og helt din egen.
På vegne af alle medarbejdere ønskes du stort tillykke med dit 40-års jubilæum. 🙂

Vi støtter Danske Hospitalsklovne


Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

De møder og anerkender barnet der hvor det er, i angsten, i glæden, i kedsomheden.

Vi er utrolig stolte over at kunne bidrage til, at Hospitalsklovne på landets sygehuse hjælper med at sprede glæde og tryghed for børn som har allermest brug for det.

25-års jubilæum!


Vi ønsker Brian et kæmpe stort tillykke med sit 25-års jubilæum. Brian har været hos BSM siden han var 13 år gammel og startede som fejedreng. Sikke en rejse!

 

Der skal lyde et stort tak for din fantastiske væremåde, dit engagement og dit altid smittende gode humør – det har vi nydt godt af i ALLE 25 år.

Vi glæder os til 25 mere 🙂

Vi støtter knækcancer!


Vi støtter kampen mod at knække cancer.

Cancer er noget de fleste, desværre, har eller har haft tæt på sig og vi ønsker at medvirke til at knække cancer.

#SammenStårViStærkere

25-års jubilæum!


Kæmpe stort tillykke til Mikael som i dag kunne fejre 25-års jubilæum!

Samtidig vil vi gerne sige mange TAK til Mikael, som i alle 25 år har været en fantastisk god kollega at arbejde sammen med. Vi ser frem til mange flere gode år!

Det er med stolthed vi kan fortælle, at Mikael er den sjette 25-års jubilar på BSM.

Vi støtter Mikkel O. Pedersen


Vi er utrolig glade og stolte over at støtte Mikkel O. Pedersen mod sine drømme. Mikkel er et hårdtarbejdende og dedikeret talent, som arbejder målrettet og professionelt med sin sport.

Mikkel har på trods af sin unge alder allerede haft en imponerende karriere. Da han var 15 år gammel vandt han Formel Ford og som 16 årig var han den yngste kører i den største klasse i Danmark, Special Saloon Car i en Porsche 997 GT3 Cup.

Mikkel blev i 2018 kåret til årets motorsportstalent ved Dansk Motorsport Awards og vandt ved samme lejlighed publikumsprisen.

Vi ønsker Mikkel alt held og lykke fremadrettet og vi glæder os til at følge ham i fremtiden!

Læs mere om Mikkel her http://www.mikkelopedersen.com/

Udskiftning af pulverlakeringsanlæg


Vi har investeret i et nyt topmoderne Gema pulverlakeringsanlæg, som er blevet leveret af G.A. Hansen.

Anlægget har hurtig farveskiftskabine, 3 trin forbehandlingsanlæg og håndboks til små emner.

Derudover har det nye Gema anlæg konstant pulvergenvinding, som minimerer spild.

Ved at investere har vi øget vores kapacitet og står klar til at yde en kompetent sparring og rådgivning i valget af kvalitet og overfladebehandling af dine pulverlakeringsopgaver.

COVID-19


Hos BSM tager vi situationen omkring COVID-19 meget alvorligt og følger de anvisninger, som regeringen har udstukket. Vi vil bidrage med alt, hvad vi kan for at mindske spredningen af COVID 19.

Vi har bedt alle medarbejdere der kan arbejde hjemmefra, om at gøre dette. Vi kan alle kontaktes på telefon (Lotte, Tina og Michael Dahl på mobiltelefon) eller mail.
Alle fysiske møder med eksterne forbindelser er aflyst.
Vores produktion kører som normalt, men vi har naturligvis indført flere forebyggende tiltag for at mindske smitterisikoen blandt vores medarbejdere. Vi har indført hold, der arbejder på forskellige tidspunkter, således vi mindsker smitterisikoen mest muligt.
Vi modtager ordrer og leverer varer, som vi plejer, og vi vil gøre vores ypperste for at opretholde vores vanlige serviceniveau.

Vi følger situationen tæt, og skulle der opstå ændringer i situationen, som påvirker vores leveringssikkerhed, vil vi omgående informere om dette.

THINK GREEN


Hos BSM A/S ønsker vi at værne om miljøet og have fokus på bæredygtighed. Det gør vi gennem korrekt affaldshåndtering og gennem investeringer for at opnå et tilfredsstillende niveau af vores produktionsapparater.

Ligeledes stiller vi en række krav til vores leverandørers produkter, som skal opfylde de gældende CE-krav om certificering af stålkomponenter.

BSM A/S ønsker at bidrage til et grønnere miljø både lokalt, nationalt og globalt. Derfor har vi altid øje for grønnere muligheder og indtænker ligeledes dette i vores produktion af stålkomponenter.

Hvis du ønsker at få udleveret vores miljøhåndbog, bedes du rette henvendelse til Ole Østergaard.